Word partner van Agrarisch Ondernemer van het Jaar en identificeer uw organisatie met topondernemers uit de sector

U kunt uw organisatie verbinden aan dé prijs voor agrarisch topondernemerschap: Agrarisch Ondernemer van het Jaar. Deze titel is een eervolle, betekenisvolle erkenning voor de winnaar en draagt bij aan innovatie in de sector. Naast de juryprijs is er ook een publieksprijs.

Waarom partner worden van Agrarisch Ondernemer van het Jaar?

  • Aandacht – Voor, tijdens en na de verkiezing is er veel (redactionele) aandacht voor de ondernemersprijs, zowel van landelijke als lokale media. Uiteraard besteden de diverse media van Reed Business Information ook uitgebreid aandacht aan de verkiezing.
  • Trots & vooruitgang – Samen met de andere partners stimuleert u voortgang in de agrarische sector. Daarnaast stimuleert u individuele ondernemers om trots zijn op hun bedrijf, bedrijfsvoering en producten.
  • Geloofwaardigheid – Door uw organisatie te verbinden aan deze prestigieuze prijs bouwt u aan uw geloofwaardigheid en positionering. U wordt direct geïdentificeerd wordt met toonaangevende ondernemers.

Partners van Agrarisch Ondernemer van het Jaar: samen trots!

Meer weten over de prijs of voor de mogelijkheden om als partner in te stappen? Neem dan contact op met ons sales team www.adverterenbijreedbusiness.nl/contact