Betrokken worden bij Agrarisch Ondernemer van het Jaar, de meest prestigieuze prijs in de sector? Ontdek hier de mogelijkheden

U kunt uw organisatie verbinden aan dé prijs voor agrarisch topondernemerschap: Agrarisch Ondernemer van het Jaar. Deze titel is een eervolle, betekenisvolle erkenning voor de winnaar en draagt bij aan innovatie in de sector. Naast de juryprijs is er ook een publieksprijs.

Wij kennen de volgende mogelijkheden:

  • Partner worden
  • Vriend van worden
  • Kandidaten feliciteren – multimedia pakketten

Waarom partner worden van Agrarisch Ondernemer van het Jaar?

  • Aandacht – Voor, tijdens en na de verkiezing is er veel (redactionele) aandacht voor de ondernemersprijs, zowel van landelijke als lokale media. Uiteraard besteden de diverse media van Misset Uitgeverij ook uitgebreid aandacht aan de verkiezing.
  • Trots & vooruitgang – Samen met de andere partners stimuleert u voortgang in de agrarische sector. Daarnaast stimuleert u individuele ondernemers om trots zijn op hun bedrijf, bedrijfsvoering en producten.
  • Geloofwaardigheid – Door uw organisatie te verbinden aan deze prestigieuze prijs bouwt u aan uw geloofwaardigheid en positionering. U wordt direct geïdentificeerd wordt met toonaangevende ondernemers.

Partners van Agrarisch Ondernemer van het Jaar: samen trots!

Waarom vriend van Agrarisch Ondernemer van het Jaar worden?

  • Aandacht – Uw logo wordt op meerdere plaatsen in de multimediale campagne meegenomen als vriend van. Zo krijgt u en uw merk de exposure die gepaard hoort te gaan met een vriend van.
  • Betrokken bij de sector – Als vriend van geeft u aan erg betrokken te zijn bij de sector en op verschillende manieren deze sector wilt steunen. U straalt uit dat u ondernemers een hart onder de riem steekt die geprezen worden voor hun ondernemerschap.

Het verschil weten tussen partner worden en vriend van Agrarisch Ondernemer van het Jaar? Bekijk deze propositie.

Meer weten over de andere (multimediale) mogelijkheden die u betrekken bij Agrarisch Ondernemer van het Jaar? Neem dan contact op met onze accountmanager Antoinette Kwakman. Ook wanneer je bijvoorbeeld eerst een keer wil komen kijken om verder kennis te maken met dit evenement.

Telefoon: +31 (0)6 13 00 52 63
Email: Antoinette.Kwakman@misset.com